Lörddaa

En helge nyckter till känns konstigt men jag ska klara mej igenom detta med!
I morse då... upp 07:30 tvätta & gymet helt underbart !
Sen Jessica på kaffe & sedan vart det jobbet & nu är jag med Erika & ho är nervös ska ut & få lie KxK Det är väll inte hela världen dax att hon får det så hon kommer ner på jorden..

Jag själv ska väll trakassera patte ikväll!

Onsda...

Hejsan alla!

Idag då!!!
Jobbat & Jobbat... 08:10-18:10.
Sen kaffe hemma hos Essa&Jonas & Hubbe var där då vart jag glad! Han ser man inte så ofta!
Och sen vart det hem till Basth & Jozzan & snacka lite & Sunsik var där också!

Idag har jag blivit på lurad ett hemmabio system !! FAN!

Efterlyst ikväll då det var som vanligt massa skit!

Tillbaka på jobbet!

Herregud säger jag bara !...bara för man är bort en vecka så rasar allting.. suck.. Tur att jag inte var bort läängre... Nu är allt som det ska vara igen.. Snart drar bokrean igång såååå tråkigt men de måste ske det med stor försäljning är det.
Det har varit en bra vecka ledig med en hel del träning känns ganska bra en då... Har varit med Basth & Jozzan & Jessica & Jonas jämt =) Skönt & ha bra vänner omkring sej hela tiden....
Grattis andra Jessica som bor i Motala är så glad för din skulle men jag kommer allt sakna dom goo tiderna också ja ja alla måste gå vidare här i livet.. & jag då som bor hemma hos Pappa herregud måste här ifrån men först ska ja ha en bil innan jag drar igen det blir tredje gång jag kommer hem till far ha ha ha lite roligt otroligt att han inte gnäller mer en han brukar... så skönt så.

Nej nu måste jag träna!

Pöss&hej

Gött

Härligt vakna i normal tid ingen väckar klocka sen gick jag ner & träna & nu sitter jag & lyssnar på det ska va gött & leva med roy&roger så jävla bra!

Lat dag!

Idag har det inte blivit så möö träningen haft ont i kroppen ! Aj aj  men men så är det när man ska ta i !
Vad har hänt idag då! Lååång promenad som vanligt dåra...
Sen vart de kaffe hos Jessica & Jonas snacka lite skit dom låg & sova när jag kom kl 09:00 Hah ha ha gött de. Här går de inte sova ifred när man vet att mackan bor i samma stad !
Sen har jag varit med Erika & kolla på film snacka lite skit & tryckt i oss massa onödigt skit som chips & dipp gött som faaan var det i alla fall! Jävla skit måste träna hårt imorgon lite mer en vanligt... HJÄLP!

Sen vart de hem till Basth & Jozzan Alltid lika trevligt & va hemma hos dom fast jag hatar deras äckliga orm fy faaan han ska alltid hålla på  åla omkring när jag kommer det är som han är sugen på bacon jämt eller nått....
Inte så möö idag allså!

Pöss & hej!

Då har man gjort stan

Gick upp 0730 tog en promenad med Emelie & Emelie det var riktigt fint vinter väder ut idag ner efter sjön inga fel alls helt underbart!
Sen vart det hem & käka frulle & ner i gymet & köra 45  min ! Har ökat vikterna lite lätt det känns ! Men det känns bra !
Sen åkte jag hem till Basth & vi gjorde stan & tog en fika & gick runt & kolla rätt soft.
Nu väntar jag på lunch pappa är kocken idag det blir brocoli & blomkåls låda av nått jag vettu faaan vad han håller på med hoppas han använder en recept bok annars blir jag lite som rädd... Blixten ligger & sover i min säng en han har inte rört sig sen imorse faaan har inte ens sätt att han har ätit konstigt... dax & slänga ut han här kan inte ligga!...

Pöss & Kram till alla er som läser detta!


Mitt jobb

Hade möte i går på jobbet!
Blir tokig hur svårt kan det vara att följa ett fackligt avtal ! varenada jävla affär gör det jag tycker det är så dåligt att det inte kan bara funka ! och hålla på att tjafs om avtalet. Alla skulle må så myket bättre om det skötes & man skulle nog göra ett bättre jobb & sälja mer! Suck & Stön det är inte så det funkar här tydligen blir så less på allt!

Grogg Eller inte

Japp imorse dåra ca 08:30 en promenad med rock classic dunka i mitt öra funka bra fick man upp tempot underbart kanon bra! Sen vart det hem gång & dricka en balja kaffe & ett äpple mums!
Och sen vart det chila hemma hos Emelie & hjälp henne lite med datorn se om vi kan få igång & bränna lite film åt henne.
Sen vart det gymet med Basth & Sunsilk! träna lite de var skönt!
Sen åkte jag hem & tog min grogg!
Innehåll: Ingefära, apelsin, äpple, lime, citron! För jävla goo var den i alla fall den msåte jag göra ! Det är Nong som gör det pappas Thai.
Lunchen vart fisk & spenat de va gött kan jag lova!
Nej nu blir det duschen !

Ingefära, Apelsin, Äpple, Lime, Citron. Mums kanon goo testa!

Japp

Japp Måndag på min första ledig dag!
Den har gått rätt bra! Inge konstiga saker en så länge,
Börja morgonen med en lååång promenad med min kär vän Patte!... Hade lite & prata om kändes rätt bra
Sen var det hem till Jonas & Jessica Jvisst där var det kaffe som valigt självklart.. De var mumma
Sen var det hem till Basth & inte göra ett skit sen kom vi på att vi var hungriga så fixa lite mat.
Hämtas mammas bil äntligen värme i bilen blåst bara kall luft förut faaan fötterna vart jo för faaan blå när man körde den!. Tack Bäver!
& Robbis väldigt schysst lånar ut pengar till bensin som han lova & betala idag och så hör man inte ett skit av han dålig stil.

....

Hej!
Känner mej lite lat i helgen har inte tränat sen i torsdag så nu har jag varit ut & gått över timme känns lite bättre...
Hade ont i knät som faaan i morse konstigt... Måste vara skaddan från föra året att det aldrig kan läka men men det vänder väll snart.
Igår var jag fylle taxi åt alla även min far. Kolla på Melodifestivalen & käka en jävla goo kyckling sallad med Emelie det var trevligt.
Dumbo det minsta du kan göra är väll i alla fall hälsa på mig.
Ledig denna vecka som kommer börjar bli lite nervös man vet jo aldrig vad som händer...

Den smaken som man aldrig glömmer...

Men ta död på mackan de lilla han har här i världen det är en öl den svikare en aldrig jag gråter med den jag lever med den jag andas med den jag öppnar upp mitt hjärta för. Jag gör allt för den.


Freda

Halllu!

Fredag yees nyckter suck... skulle vara gött med en öl eller två men man ska jo jobba imorgon.
Är hemma hos min mor är katt vakt morsan är i Sthlm. & min kisse ä sjuk 800:- för några piller herregud hagel salva 20:- mer överkommligt men det är jo ett liv de med min kisse ska ha de bästa. Så mjuk men en då så hårig.
Bamse mammas katt så fett så den ska vara glad att den kan gå.
ANnars har inte så mööö hänt kaffe med patte & hört lite skvaller ifrån erika alltid lika roligt taack  =)
jobbat 8:10-18:10 lång dag men det funkar allt. Bara imorgon kvar sen börjar i alla fall en veckas semester jag vet inte om det är något att se i fram i mot man vet jo aldrig vad skom kan hända har jag hört!

OCH ALLA JÄVLAR ÄR PÅ HARRYS VILL OCKSÅ BLI DRÄNK!

Hallu Bloggen!!! Torssddag

Torsdag!

Det var meningen att jag skulle ner & simma i badhuset men först så skrämmer en person upp mej & jag vet inte varför svar kommer nog under vecka 7 skulle jag gisssa på säger inga namn men det kan hon eller han lista ut själv.
Vad har hänt idag då.
Basth kaffe självklar besökt två gånger blir lika äcklad varje gång av att han är kort.
Sovit hos mamma inatt för hon operat sej igår men det verka jo ha gått riktigt bra.
VArit hemma hos Emelie en sväng inte gjort så möö pille på hennes dator & tagit det lungt.
Patte & Jag varit & handlat nya tränngs byxor till mej dom andra är jo mer som ett tält... ha ha ha känns gött de.
Sen har jag tränat som vanligt sen vart det kaffe hos Jessica & Jonas två unerbara vänner. Jävla jessica snälla säge nästa gång att du inte har kakor hemma iställe ljug för mej ge mej en örfil eller två.
Det var ganska skönt & varit ledig idag men det är nog lite roligare & jobba dagen går fortare då. Jävla Janne på jobbet som ringer & säger kan du hoppa in Martin är sjuk dåligt skämt man skämtar inte om såna allvarliga saker illa usch & fy.

Nej nu ska jag sova ska upp tidigt imorgon ca 06:30 & fånga dagen (Carpe diem).
Pöss & Gonatt

Onsdag

Onsdag dåra hände inte så möö...

Jobba 08:10-18:10 & sedan vart det hem & träna.
Tog en snabb kaffe hemma hos Jessica & Jonas men bara med Jonas... =)

Sen Var det säsongs primär av Efterlyst det måste man se . Det blir jo bara sjukare & sjukare folk efter varje år.
Sov hos mamma också hon var ny oprerad igår så hon ville inte sova själver..
Bamse sov hos Mammas Katt allså.

Pöss & hej

Yeees Tisdag!

Hejsan blogg!

Bägge cheferna borta idag Wiiiie... Perfekt dag att jobba på.9.10-18.10...Man hinner så mycket mer då. Eller inte.
Yees sen var det bara hem & träna igen då!.. Underbart har inte kännt mej så här pigg på länge efter jag har bytt kost & allting kan inte bli bättre perfekt...

Jävla Basth jag är skit sugen på öl! HAn ska faaan inte vinna detta.

Sen så har jag varit hemma hos Basth & Jozzan måste kolla katterna jag är inte där för att träffa dom om dom tror det i alla fall.
Nej nu måste jag tjata lite på Pappa.

Ledig nästa vecka längtar...

Pöss& hej!.

Måndag! Deppigt.

En jobbig dag i mitt liv...
I morse uppe & träna 07:00 & sedan stack man till jobbet.
Sen var jag & lämna in min nycklar till min gamla lägenhet & fick träffa Fredrik "Dumbo"..
Efter alla år kan inte förstår det står stilla i mitt huvd allt roligt vi har haft tillsammans & sedan detta känns som en kniv som går in i bröstet. Kärlek kommer & går men vänskap... Nej det är omöjligt men vad kan man lita på idag efter detta.. efter allt som har hänt.
Har fina minnen kvar. HAft alltid roliga fester. Konformation tillsammans till Prag med mera ojoj det var tider det men det är inget som känns som det betyder något idag. Gråter man inte så tänker man & när man gråter varför varför han har varit ett svin mot mig men det känns en då & förlora en vän..Kommer jo aldrig bli samma sak igen om vi blir vänner igen går det lita på det?. Hjälp jag försår inte saknar mer våran vänskap en den dära jävla FITTAN! blir så lessen & förband. Om det fanns något som kunde spola tillbaka tiden & få det ogjort men det är försent. Jag ska vara tacksam att jag har dom vännerna jag har kvar iställe & försöka förtränga detta & gå vidare med en vänskap mindre. Men men sånt är livet man får aldrig ge upp skam för den som ger sej. Ta detta som en lär dom iställe. Hoppas aldrig att någon får uppleva detta eller ja vad man ska säga.

Alla Kärlek till dom vänner jag har.
Pöss påer. Min vardag känns lite bättre nu!

SÖNDA

Japp då var söndagen avklarad så skönt så då ska man lägga sej & kolla på beck... 07:00 upp & träna igen wiiie...

Jaaaa sånt ä livet. sen blir det jobbet..
Dagen har gått ganska fort var hemma hos mamma jessica mormor & basth. Mamma bjöd på en jävla gooo sopa tack morsan! 21:02
P.s TAck för nr.
Pöss & Gonatt

Yeees då har man tränat!

Slänga mej i duschen & sen blir det en promenad till Ekeby & hälsa på Basth (kort) & Jozzan se om man kan få en kopp kaffe bäst för dom att dom har frukt hemma!

Sen måste man hem till Mormor & lura i henne några kakor så hon inte blir för smal...

Uppdatering ikväll...

Jessica ring mej när du är på Ekeby..

pöss påer

RSS 2.0